Stout

 Stout
Discreet, stijlvol en betrouwbaar. De droom van elke man, die heerlijk wil relaxen in erotische sfeer met een of meerdere meisjes. U kunt altijd vrijblijvend kennis komen maken met onze mooie dames die zich voorstellen in stijlvolle, ondeugende, sexy lingerie.

Stout biedt u maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur in de ochtend tot 22.00 in de avond en op zaterdag vanaf 12:00 in de ochtend tot 22:00 in de avond een leuk aanbod van sexy meisjes uit alle windstreken aan met mogelijkheid tot langer verblijf. Zij verwennen u graag op één van de sfeervolle kamers die elk ook voorzien zijn van een douchecabine en/of bad/jacuzzi. Er is dus voor iedere man een spannend gezelschap aanwezig... een leuk aanbod van sexy meisjes

Hygiëne, service en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze kamers zijn schoon en worden continue gecontroleerd op hygiëne. Daarnaast krijgt iedere klant vooraf aan elke erotische date schoon beddengoed en handdoeken. Je bent dus altijd zeker van een goed verzorgde hygiëne!

Wij hopen dat u zich als gast thuis zal voelen bij ons, en zal genieten van al dat lekkers wat Stout Privéhuis u te bieden heeft.

Categorie
Adres
Bilderdijkstraat 106
Postcode
2513 CS
Plaats
Den Haag
Land
Nederland
Provincie
Zuid-Holland
Telefoon
070 363 93 65

Plaats een reactie

Bekijk ook eens