Club LV

 Club LV
Club LV is een exclusieve seksclub in Amsterdam. Wij bieden oogstrelende en uitdagende sexy dames die al uw dromen en fantasiën laten uitkomen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze seksclub aan de Middenweg 144. Onze dames kunnen niet wachten om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Club LV, de meest exclusieve seksclub van Amsterdam en omstreken. Als oudste seksclub van Nederland bieden wij onze klanten al jarenlang discretie en kwaliteit. In onze seksclub draait alles om genot en verleiding. Kom naar Club LV voor een avond vol seksueel genot.

Update: Club LV is op last van de gemeente Amsterdam voor onbepaalde tijd gesloten. Lees meer: Gemeente sluit Amsterdamse sexclub Club LV

Onze high class dames zijn stuk voor stuk schoonheden. Genieten aan de bar van een heerlijk glas champagne en ga een gesprek aan met een of meerdere van onze welbespraakte dames. Onze dames beschikken over uitmuntende (seksuele) vaardigheden. Hierdoor zijn ze in staat u een onvergetelijke date te bezorgen.

Categorie
Adres
Middenweg 144
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
Provincie
Noord-Holland
Telefoon
020 663 6662

Plaats een reactie

Bekijk ook eens