Club Luxury

 Club Luxury
Club Luxury is een exclusieve seksclub die gevestigd is in een monumentaal pand aan de Haarlemmerstraat, midden in het centrum van Amsterdam. Club Luxury ligt op loopafstand van het Centraal Station, de Kalverstraat en de Singel. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, taxi, tram of te voet.
Al meer dan 40 jaar, zijn wij de locatie voor een ongekende avond van erotisch plezier. Club Luxury is een privé-club waar discretie, kwaliteit en hygiëne vanzelfsprekend zijn. Wij bieden ontspanning en erotisch plezier om aan uw wensen tegemoet te komen.

Club Luxury heeft een bar met een lounge waar sexy dames klaar staan om u te leren kennen en samen te genieten van een drankje. Onze dames bieden u een onvergetelijke tijd in een van onze luxe kamers. We hebben acht kamers, allemaal ingericht in onze eigen exclusieve stijl. Drie kamers hebben een jacuzzi en vijf hebben een douchecabine.

Club Luxury is trots op haar omgang met klanten en het verstrekken van een veilige, schone en discrete omgeving om uw fantasieën te verkennen.

Ons club etiquette en regels geven u de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van anderen. Dus kom! Geniet van onze jacuzzi’s, speelplekken, schone kamers en prachtige lounge. Of dit nu de eerste keer is of je al jaren klant bent, wij zijn de plek voor jou.

Club Luxury is zeven dagen per week geopend van: 22:00 tot 07:00 uur.
Aarzel niet om te bellen voor meer informatie, bijvoorbeeld over prijzen of over welke dames aanwezig zijn.

Categorie
Adres
Buiten Wieringerstraat 3 t/m 5
Postcode
1013GH
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
Provincie
Noord-Holland
Openingstijden
Iedere dag: 22.00 - 07.00u
Telefoon
020 362 76 26
Social Media

Plaats een reactie

Bekijk ook eens