Seksbedrijf Pretty Woman Emmen gesloten

Seksbedrijf Pretty Woman Emmen gesloten

Seksbedrijf Pretty Women aan de Kapitein Nemostraat in Emmen is onlangs op last van de burgemeester gesloten. Hoewel er op de website van Pretty Woman nog geen enkel woord gerept wordt over de sluiting, heeft een bestuursrechtelijk conflict ertoe geleid dat bezoekers voor een gesloten deur staan.

De reden voor de sluiting is het feit dat eigenaar Martin Knecht onlangs afscheid heeft genomen van een van de bestuurders van het seksbedrijf. Tegen Het Dagblad van het Noorden verklaart hij: “Ik zag geen goede basis meer voor een verdere samenwerking. De gemeente heb ik hiervan meteen op de hoogte gesteld. Ik heb ook aangegeven dat ik aantrad als nieuwe bestuurder van Pretty Women. De gemeente, waarmee ik overigens een prima contact heb, neemt nu de tijd om alles uit te zoeken. Ik verwacht geen problemen en denk dat de zaak binnen afzienbare tijd weer gewoon open kan.

Toch heeft vertrek van de bestuurder tot een sluiting geleid. De gemeente heeft geen zicht meer op wie het management voert. ‘Dat is wel nodig in verband met de vergunning’, aldus een woordvoerder

Bron: http://www.dvhn.nl/drenthe/Emmer-seksbedrijf-Pretty-Women-op-slot-gedraaid-22041312.html

Plaats een reactie