H2 Privé

 H2 Privé
Welkom bij H2 Privé de club die garant staat voor gezelligheid, erotiek, verleiding en verwennerij! Treed binnen in de H2 Privé (Gentlemen’s Club), een plek waar mannen nog écht man mogen zijn. Een stijlvolle club waar schoonheid, erotiek en discretie hand in hand gaan.Onze private club is de perfecte locatie voor een avondje uit met de mannen – of alleen. Ook uw zakelijke relaties kunnen onze klassevolle club ongetwijfeld smaken. Onze sexy, elegante, meertalige meisjes vergezellen u en uw gezelschap met een drankje. Uw plezier is hun passie. Verleiding is overal aanwezig.

Onze club heeft alles in huis voor een onvergetelijke avond en nacht. Van cosy corners en lounges tot luxueuze kamers, viprooms met jacuzzi en kingsize bed. Aan de bar houdt u het overzicht. Geniet u van de verleidelijke dans en het erotische spel van onze sensuele meisjes. De sfeer in onze club is altijd ongedwongen. Onze aanpak steeds professioneel, veilig en discreet. Onze parking is zorgvuldig afgeschermd van nieuwsgierige blikken.

Onze gastvrouw verwelkomt u met alle égards. Ze stelt u voor aan onze sexy, verleidelijke meisjes. Kies zelf wie u doet tintelen. Ga met haar mee op ontdekkingstocht door de club. Bestel een drankje aan onze trendy bar en maak dieper kennis met haar. Waarvan droomt u vandaag? Een uitdagend gesprek of een spannend avontuurtje? Wilt u een zakelijke deal beklinken in het bijzijn van onweerstaanbare vrouwenlichamen? U kiest. U geniet.

Adres
Hasseltweg 367
Postcode
3600
Plaats
Genk
Land
België
Provincie
Limburg
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 20.00 - 04.00u
Zaterdag: 20.00 - 05.00u
Telefoon
0477 36 13 97 / 0465 48 44 28

Plaats een reactie

Bekijk ook eens