Swingersdream

 Swingersdream
Met gelijkgestemde mensen in een bijzondere sfeer kun jij jouw erotische fantasieën (alleen of samen met anderen) werkelijkheid laten worden. In het dorpje Waterhuizen, vlakbij de stad Groningen, staat onze luxe club voorzien van alle gemakken.

Uitgaan met een erotisch tintje, altijd een stukje spanning, je afvragen “wat gaat er vanavond gebeuren?”, 'wat maak ik mee' of 'wat zal ik allemaal zien'. Spannend en heerlijk. Op jouw tempo op jouw manier.
Alles kan en niets moet. Of je nu een alleengaande heer/dame bent of een stel, bi, hetero of gay, normaal gekleed of sexy, transsexueel of travestiet. Iedereen is bij Swingersdream welkom. Wij bieden jou allerlei faciliteiten aan om jouw avond tot een fantastisch einde te brengen. Want Swingersdream is uniek! Het is namelijk een combinatie van een erotisch café én een parenclub.

In het café kan een lekker drankje gedronken worden aan de bar of de voetjes van de vloer op de prachtige dansvloer met unieke gekleurde vloer. Regelmatig draaien bekende DJ’s in onze club om het publiek met hun bijzondere klanken op te zwepen. Houd je meer van rust, dan kunt u heerlijk relaxen op de lounge banken bij een brandend haardvuurtje of een lekker saunaatje. Wil je meer privé intiem, dan hebben wij diverse aparte kamers, een prachtige VIP kamer met bad of de kelder in te duiken op het grote bed in de darkroom. Wil je liever nog een stapje verder gaan, dan kun je je uitleven in onze bijzondere SM kamer met schommel sling.

Adres
Winschoterweg 30
Postcode
9606 PD
Plaats
Waterhuizen
Land
Nederland
Provincie
Groningen
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11.00 - 19.00u
Donderdag: 11.00 - 19.00u
Vrijdag: 20.00 - 02.00u
Zaterdag: 21.00 - 04.00u
Zondag: gesloten
Telefoon
050-4041456

Plaats een reactie

Bekijk ook eens