Shivaz

 Shivaz
Shivaz is een prive sauna, parenclub & rendez-vous adres discreet gelegen aan de rand van Gent. Parenclub Shivaz biedt een compleet uniek en stijlvol concept voor z'n steeds groeiend & nieuwe swingers club publiek... Ondergebracht in een karaktervol pakhuis en ingericht als gezellige loft met lounge stijl, designmeubelen, art-objects, high-end audio en een familiale sfeer, staat deze aparte privé club garant voor een perfecte avond vol erotiek, spanning en ontspanning.

De bar, erotische sauna en de hamam zijn de perfecte plaatsen om het ijs te breken en contact te leggen met andere koppels en singles aanwezig, voor een eventuele partnerruil. Een ongedwongen sfeer, vol zinderende erotiek maar met respect voor koppels en vrouwen in het bijzonder, daar staat Shivaz voor!

U kan bij ero sauna Shivaz, één van de stijlvollere parenclubs in Belgie (Vlaanderen), terecht met uw sexdate voor erotiek, partnerruil, swingers party, maar ook voor gewoon een ontspannend drankje als nieuwsgierig koppel of single, zie hiervoor onze ‘concept’ pagina.

Adres
Elyzeese Velden 3
Postcode
9000
Plaats
Gent
Land
België
Provincie
Oost-Vlaanderen
Openingstijden
Maandag: 14.00 - 01.00u
Donderdag: 20.00 - 01.00u
Vrijdag & zaterdag: 14.00 - 22.00u
Zondag: 14.00 - 22.00u
Prijs
Koppels: 70 Euro
Single mannen: 100 Euro
Single vrouwen: 25 Euro
Telefoon
+32 (0)485 300 494

Plaats een reactie

Bekijk ook eens