Rio Grande

 Rio Grande
Onze stijlvolle club Rio Grande is dé club voor paren met lef, die van een erotische uitdaging houden, voor paren die afwisseling en spanning zoeken, voor paren die ook van een tikkeltje stout en van een sexy en ondeugend feestje houden. Bij ons vindt u het allemaal.

Op onze warme dansvloer kunt u lekker los gaan tijdens een van onze ondeugende zinderende erotische feestavonden, die iedere keer een eigen sexy thema hebben. Houdt u van een sexy discoparty of een erotische dance avond en hebt u daar altijd al van gedroomd, dan is Rio Grande de plek voor u.

Tussen het feesten door kunt u ook heerlijk relaxen met gelijkgezinden in onze whirlpool of jacuzzi. En als het met de andere koppels klikt en de vonken van het begin van de avond tot hete vlammen worden en het hete vuur van de passie wederzijds tot ontbranding komt, dan kunt u zich ook samen discreet terugtrekken om de opgevlamde brandende passie te voelen, om uw vurige hartstochten uit te leven en het vuur van uw zinnen te blussen in onze intieme erotische ruimtes, die van alle gemakken en benodigdheden zijn voorzien.

Categorie
Adres
Diestersteenweg 466
Postcode
3680
Plaats
Maaseik
Land
België
Provincie
Limburg
Openingstijden
Zaterdag: 22.00 - 03.00u
Prijs
Koppels: €65
Single Mannen: €95
Single dames: €10
Transgender: €50
Telefoon
+32 489 189 394

Plaats een reactie

Bekijk ook eens