MaxFollies

 MaxFollies
Als u in de late uurtjes de relax ruimtes wil verkennen en u eens lekker wil vrijen met uw eigen partner of een andere of een ander koppel bent u daar volledig vrij in. In de club zijn alle benodigdheden voorzien. Alles is voorzien om er voor u een zo aangename avond en nacht van te maken (inclusief condooms). De relax ruimtes zijn vanaf heden afgewerkt en er is nu een kamertje die u kan afsluiten als u eens ongestoord met uw eigen partner of met een ander koppeltje wilt stoeien. Tevens hebben wij een donkere kamer!

Uiteraard kan een discotheek ook niet ontbreken in onze faciliteiten. Wij bieden u een moderne club met muziek voor jong en oud. Onze DJ\'s doen elke week hun uiterste best om een feestje te bouwen voor iedereen. Onze discotheek bevat een ruime dansvloer met stripteasepalen en een uitgebreide bar met bier, frisdranken en uiteraard ook sterke dranken. Uiteraard is dit alles inbegrepen in de prijs.

Voor jouw veiligheid bieden wij iedereen een persoonlijke locker aan. Je kan hier je persoonlijke spullen veilig in opbergen. De lockers zijn gescheiden voor alleenstaande mannen en koppels.

Categorie
Postcode
2460
Plaats
Lichtaart
Land
België
Provincie
Antwerpen
Telefoon
0032 (0) 470530756

Plaats een reactie

Bekijk ook eens