Mystique Thai Thai

 Mystique Thai Thai
De meeste mensen denken dat hier alleen erotische massage wordt gegeven en dat het alleen sex is waar alles om draait. Dat een echte Body to Body massage erotisch is dat zal geen mens ontkennen maar MYSTIQUE THAI THAI is wel degelijk een adres waar gemasseerd wordt, maar dan op een wijze die traditioneel Thais is te noemen. Een methode die bovendien een heilzame werking heeft.

MYSTIQUE THAI THAI. De zaak waarvan u later zult zeggen "Met minder neem ik géén genoegen". Inmiddels al vele jaren een begrip onder de massage salons. Door onze salon constant aan te passen aan de nieuwste eisen van deze tijd behoren wij ondertussen tot de top van Thaise massage salons. In onze zeer discrete en hygiënische salon wordt u regelmatig door nieuwe masseuses verwelkomt, dus als u vaker langskomt dan zult u versteld staan van onze mooie en vriendelijke Thaise dames, die er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken.

Na een welkomst drankje van het huis wordt u door onze gastvrouw voorgesteld aan de beschikbare dames die u begeleid naar één van onze hygiënische kamers waarvan de VIP kamers zijn voorzien van een ruime eigen douche, alwaar u met de dame(s) van uw keuze een massage zult gaan beleven die u nog lang zal bijblijven, en waarvan we met recht kunnen zeggen dat u later met minder géén genoegen meer zult nemen.

Categorie
Adres
Rijswijkseweg 574
Postcode
2516 HV
Plaats
Den Haag
Land
Nederland
Provincie
Zuid-Holland
Openingstijden
Maandag - vrijdag: 11.00 - 22.00u
Zaterdag: 12.00 - 22.00u
Zondag: 12.00 - 22.00u
Telefoon
070 31 94 744

Plaats een reactie

Bekijk ook eens