Lila Thai

 Lila Thai
U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Lila Thai thaise massagesalon zijn 6 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 40 lentes, de meeste van Aziatische afkomst. Zij kennen als geen ander de technieken om u naar een erotisch hoogtepunt te brengen.

De Lila Thai girls masseren jou met plezier op 1 van de sfeervolle kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Ook hebben diverse kamers een airco. Zo kunt u samen met de sexy dame van uw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor uw lichaam en geest!

Discretie, hygiene & service staan bij Lila Thai thaise massagesalon hoog in het vaandel. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames.

Categorie
Adres
Kempstraat 91-93
Postcode
2572 GB
Plaats
Den Haag
Land
Nederland
Provincie
Groningen
Openingstijden
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 12-21u
Prijs
Bij Lila Thai Thaise massasalon hanteren wij tarieven voor thaise massages die zeer prettig te noemen zijn. Zo kunt u al vanaf 50 euro heerlijk genieten van een thaise massage door één van onze masseuses, eventueel afgesloten met een hoogtepunt
Telefoon
070-3561394

Plaats een reactie

Bekijk ook eens