Carnac

 Carnac
Carnac kamerverhuur, een statement sedert 30 jaar. Een plekje niet alleen om te relaxen, maar ook om intiem te vertoeven in alle discretie. Het romantisch, gezellig kader maakt iedere afspraak nog intenser. Carnac staat symbool voor kwaliteit en perfecte service. Wie er binnen stapt, gaat gegarandeerd tevreden buiten.

In de club ontvangen stijlvolle babes U en uw zakenrelaties in een rustgevend kader. In Club Carnac wordt iedere consumptie een feest, hetzelfde geldt voor het interieur die in een vibrerende, intense rode kleur werd gestoken! Het team bestaat uit een variabel aanbod, van speels jong tot de ervaren aandachtvolle klassedame. Ontdek de speciale fantasieën van onze hostessen en maak kennis met een aangenaam sexy avontuurtje, sensuele relaxmassage en/of heerlijke body to body.
Het pakket dat de hostesses U aanbieden staat garant voor een goede inzet met persoonlijke aandacht. Speciale wensen zijn bovendien bespreekbaar maar niet ieder meisje doet alles.

Maak daarom duidelijke afspraken en geniet van uw engel! Verder is hygiëne een must: de hostesses zijn fris en verwachten dat dus ook van U, let op uw adem en persoonlijke verzorging. Verschillende knusse hoekjes laten U de gelegenheid volop te genieten in lounge-stijl. Het management kan terugblikken op meer dan 20 jaren horeca ervaring en staat garant voor uw persoonlijke maar vooral correcte begeleiding.

Categorie
Adres
Izegemstraat 121
Postcode
8770
Plaats
Ingelmunster
Land
België
Provincie
West-Vlaanderen
Openingstijden
24/7
Telefoon
+32 (0)51 30 78 41

Plaats een reactie

Bekijk ook eens