Eerste bordeel met sexpoppen geopend

Eerste bordeel met sexpoppen geopend

Bij het horen van de Spaanse stad Barcelona zullen de meeste mensen denken aan de toeristische plekken als de Sagrada Família en Park Güel. Toch heeft de de stad een nieuwe publiekstrekker gevonden in de vorm van een bordeel met sexpoppen. In dit bordeel vind je dus geen vrouwen die gewillig de mannen plezieren. Hier vind je alleen de zogenaamde Lumi Dolls, ofwel levensechte poppen die klaar zijn om aan de meest uiteenlopende wensen van de klanten te voldoen.

Lumi Dolls
Momenteel kan er op de website van het bordeel gekozen worden uit een viertal plastic gezelschapdames, die angstaanjagend realistisch zijn. De sexpoppen beschikken over alle gewenste lichaamsopeningen en kunnen in iedere gewenste positie gebogen worden. Wellicht ten overvloede benadrukt de website dat klanten niet moeten vergeten om glijmiddel te gebruiken alvorens ze aan de slag gaan met de ‘dame’.

Fantasie
Klanten van Lumi Doll kunnen hun wensen van tevoren kenbaar maken. Zo kan bepaald worden welke kleren de sexpop moet dragen en in welke positie en setting de pop zich moet bevinden. Met een verwarmde kamer, een grote plasma TV en kaarslicht hopen de eigenaren van het hotel dat klanten hun diepste fantasie waar kunnen maken. De toekomst zal uitwijzen of mannen daadwerkelijk bereid zijn om €80 neer te leggen voor 30 minuten met een plastic sexpartner.

Realdoll
Sexpoppen zijn niets nieuws. Het Amerikaanse bedrijf Realdoll ontwikkelt al sinds de jaren 90 sexpoppen, die verscheept worden naar liefhebbers over de hele wereld. Verkoopcijfers wijzen uit dat Duitsland, Australië en Engeland de grootste international afzetmarkten zijn. De Realldolls worden overigens steeds realistischer. Zo maakte latex in 2009 plaats silicone, waardoor de poppen beter bestand werden voor scheuren én beter aanvoelden. De huidige versie van de Realldoll biedt de mogelijkheid om verschillende delen van het lichaam, waaronder mond, vagina en gezicht, te vervangen.

Bron: http://www.spanjevandaag.com/01/03/2017/eerste-bordeel-met-sekspoppen-geopend-in-barcelona/

Plaats een reactie