Beste swingersclubs van Nederland

Beste swingersclubs van Nederland

Wat zijn de beste swingersclubs van Nederland?

Swingerclubs in NederlandNederland in het algemeen, en Amsterdam in het bijzonder, staat bekend om zijn liberale houding ten opzichte van het leven en het zal je dan ook niet verbazen dat dit artikel over de beste swingersclubs in Nederland hier is opgenomen, aangezien ons land een uitstekend land is voor swingerslocaties. Voordat je naar een van deze locaties gaat, is je auto verzekeren uiteraard wel van belang. Vervolgens kun je verzekerd en al een van de onderstaande swingersclubs bezoeken!

 

Parenclub Devils en Angels in Susteren

Deze club staat open voor singles en stellen van elk geslacht en elke overtuiging en wordt gerund door drie paren. Het restaurant serveert op vrijdag en zaterdag een warm en koud buffet; de rest van de week zijn er snacks te koop aan de bar, die elke dag van de week geopend is.

Ze hebben privékamers die zijn ingericht in verschillende thema’s; jungle, gespiegeld, Grieks, donker, etc. Bovendien hebben ze een discrete parkeerplaats, zodat gasten kunnen genieten van hun erotische fantasieën zonder zich zorgen te maken dat ze ontdekt worden.

 

Fata Morgana in Muiden

Wil je graag een keer een swingersclub proberen? Het is dan zeker een aanrader om te kiezen voor Fata Morgana, wat zonder twijfel een van de best beoordeelde clubs van ons land is. Het heeft fantastische faciliteiten en is ook nog eens erg goed georganiseerd.

In Fata Morgana vind je onder meer een sauna, whirlpoolruimte, disco, bar, restaurant, zomertuin en erotische speelruimtes. Dit is een fantastische club en ook een uitstekende keuze als je geen Nederlands spreekt aangezien een flink percentage nationaliteiten deze club in Muiden bezoekt.

 

Fun4Two in Moordrecht

Deze club mag dan wel niet op de best mogelijke locatie voor toeristen liggen, voor Nederlanders met auto kan het alsnog eenvoudig bereikt worden. Fun4Two is een goede match voor Fata Morgana wat betreft faciliteiten en een fantastisch goed georganiseerde en professioneel gerunde locatie.

De locatie heeft tientallen verschillende speelkamers in een enorm huis dat ook een zomertuin en een zwembad heeft. Dit is een mooie locatie en zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

SamePlace in Amsterdam

Het motto van deze club is: “Vrijheid is het recht om niet over jezelf te liegen”. Het staat open voor iedereen – hetero’s, homo’s, travestieten, transseksuelen. De locatie bestaat uit een bar, een café en een kerker met speelkamers, waaronder voor BDSM-activiteiten.

Deze club organiseert meerdere avonden per week themafeesten en is een geweldige club aangezien de club veel nadruk legt op respect. Aanraken, kijken en deelnemen aan activiteiten vereist toestemming en een dresscode is vereist om de club op een bepaald niveau te houden.

 

INN4LOVE in Wagenborgen

Dit is een combinatie van club en spa, compleet met sauna’s, bubbelbaden met zoutwater, buitendouches en massageservices. Er zijn ook een zonnebank en een buitenzwembad (geopend van april tot oktober).

Er zijn speciale kamers beschikbaar, waaronder een voor BDSM en een donkere kamer. De bar serveert snacks, een restaurant serveert buffetmaaltijden en de nachtclub biedt paaldansers. De spa is geopend van maandag tot en met donderdag; de club is elke dag open.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *