5 Tips voor een beter seksleven

5 Tips voor een beter seksleven

5 Tips voor een beter seksleven

Zijn jouw vrijpartijen telkens hetzelfde en wil je graag een (nóg) beter seksleven? Lees dan vooral verder voor vijf verschillende tips. Voor sommigen kunnen deze tips erg vanzelfsprekend zijn en voor de ander wellicht net wat ze moeten horen.

Glijmiddel

We beginnen maar even met de basics. Voor sommigen kan hulpmiddelen toevoegen aan de seks nogal intimiderend zijn. Het kan wel een wereld van verschil maken. Misschien lijkt glijmiddel kopen overbodig, maar het maakt seks zeker aangenamer. Als je een tijdje bezig bent kan glijmiddel zeker tot de redding komen. Ook bestaan er verschillende soorten. Je hebt namelijk glijmiddel op water- of siliconenbasis en kunt kiezen voor verschillende smaken en sensaties.

Seksspeeltjes

Ook seksspeeltjes kunnen voor velen intimiderend lijken, maar deze kunnen veel toevoegen aan een vrijpartij. Er bestaat onder sommigen ook een misconceptie, dat je seksspeeltjes alleen voor jezelf kunt gebruiken. Het kan juist een hele toevoeging zijn aan seks met je partner. Er zijn tegenwoordig genoeg speeltjes waar je uit kunt kiezen. Er is voor iedereen wat wils. Het een is ook het ander niet. De een lijkt honderden functies en standen te hebben, terwijl de ander alleen een aanknop heeft. Kies iets wat jou past. Wanneer je er eentje voor het eerst aanschaft, kies er dan eentje die niet te intimiderend lijkt.

Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen

Zoals net al benoemd is, wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. Wat het ook kan zijn, glijmiddel, sekspeeltjes of nieuwe standjes bijvoorbeeld. Dit kan uiteindelijk veel toevoegen aan jouw seksleven. Wellicht heb je twijfels over iets en kom je erachter dat het helemaal jouw ding is. En kan je dat vaker implementeren.

Een goed voorspel

Een goed voorspel kan het verschil maken. Een vluggertje is leuk, maar als je de tijd hebt kun je hier het beste ook goed gebruik van maken. Neem goed de tijd voor elkaar. Hierdoor raak je nog meer in the mood en is de seks uiteindelijk ook veel beter. Ook hierbij kan je tip 3 goed gebruiken. Wees niet bang om tijdens het voorspel nieuwe dingen te proberen.

Erkenning / Vertel wat je fijn vindt

Dit is uiteraard erg belangrijk. Vertel duidelijk aan de ander wat je fijn vindt. Iemand anders kan niet voelen wat jij voelt of ruiken waar jij van houdt. Geef dus gewoon aan wat jij wilt. Soms kan het wat ongemakkelijk voelen om te zeggen, maar communicatie is nou eenmaal erg belangrijk.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *