Priveontvangst menu
Highlight

Clubs, escorts in de buurt

Sexclub Yvonne's Privéhuis Hofstraat 87Eindhoven

Yvonne's Privéhuis
Yvonne's Privéhuis
Club Yvonne's Privéhuis
Adres Hofstraat 87
  5641 TC
  Eindhoven
  Noord-Brabant
  Nederland
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 10.00u tot 24.00u
Zaterdag en zondag: 12:00u tot 24:00u
Telefoon 040-2817246
E-mailadres
Website Sexclub Yvonne's Privéhuis
   
Omschrijving Onder het genot van een gratis drankje, kunt u alvast kennis maken met de verschillende meisjes en in de stemming komen op dat wat nog komen gaat!! Uiteraard staat de gastvrouw volledig tot uw beschikking om eventuele vragen en of wensen met u door te nemen. U zult ook hier zien dat de Brabantse gezelligheid en de spontaniteit van de de verschillende dames terug te vinden is. Wij doen echt ons best om het u naar de zin te maken.
   
Gerelateerde tagsWerkzaam bij Sexclub Yvonne's Privéhuis


Ervaring met Sexclub Yvonne's Privéhuis
Karin
Hoi ,

Ik ben onlangs bij yvonne,s privehuis geweest en heb niet zo,n leuke ervaring .
Ik had een leuke kamer en heb een leuke nacht gehad maar al van het begin af aan benevelen ze je met sterke drank om zo veel mogelijk te investeren aan de meiden maar als of 500 euro nog niet genoeg was hebben ze bijna de rest van mijn geld toen ik sliep uit mijn broek gejat totaal 340 euro.
Karin de eigenaresse zei tegen mij dat ze het rottig vond maar niets voor me kon doen ""dat was het risico zei ze""?????????????
Ik heb inmiddels meerdere klanten gehoord die bij de hofstraat 87 in eindhoven komen en zijn op het precies de zelfde manier berooft , er lopen al verschillende aangiftes tegen deze karin die bekend staat als vlinder bv.

Karin - 26/09/2010

Jan Mecurius
In 1999 voor het eerst in aanraking gekomen met een privehuis. Was nerveus maar voelde me meteen op mijn gemak na binnenkomst. Er zat een leuk verlegen meisje op de achtergrond. Ik koos haar. Ze was verbaasd : "De andere zijn toch veel knapper". Dat vond ik nou leuk.

Jan Mecurius - 16/05/2010


Log in om een reactie te plaatsen

E-mailadres: *
Wachtwoord: *