Priveontvangst menu
Highlight

Clubs, escorts in de buurt

Parenclub Club Limousine Genkersteenweg 503Hasselt

Club Limousine
Club Limousine
Club Club Limousine
Adres Genkersteenweg 503
  3500
  Hasselt
  Belgisch-Limburg
  België
Openingstijden Woensdag en donderdag: 20.00u tot 02.00u
Vrijdag: 21:00u tot 03:00u
Zaterdag: 21:00u 04:00u
Zondag: 18:00u tot
01:00u
Telefoon +32 (0)11-74 69 89
E-mailadres
Website Parenclub Club Limousine
Prijs Heren: €60
Stellen: €35
   
Omschrijving Parenclub Limousine is er voor ruimdenkende koppels en alleenstaanden, waar genieten van het leven en van elkaar een nieuwe betekenis aanneemt in een ongebonden sfeer. Dit alles volgens ons moto "alles kan, maar niets moet". Het team heet u van harte welkom op de virtuele ambassade van de erotiek: Parenclub Limousine.

Het aanbod van Limousine is even gevarieerd als uw eigen erotische verbeelding. Hot couples, cool Singles en Steamy Nights vormen samen een stijlvolle erotische mix die uw zintuigen doen tintelen. Bent u te vinden voor onze Sexy Saturdays waar classy koppels zich wentelen in een sfeer van erotiek? Misschien vermaakt u zich graag tijdens een van onze talloze thema-avonden waarbij het lijkt of u even op een andere wereld bent? Of misschien bent u wel de avontuurlijke single die op onze Freaky Friday of Freaky Wednesday een "menage a troi" kan ontsluiten met onze gasten. Avontuurlijke koppels en ruimdenkend passioneel gezinde Single heren en dames. Elk vuur van verlangen kan binnen Parenclub Limousine worden geblust.

Onze vriendelijke receptie zal u gastvrij ontvangen en u vlot en efficient naar binnen begeleiden. Nieuwe bezoekers krijgen een rondleiding waarbij we niet alleen onze club aan u voorstellen maar ook antwoorden te geven op al u vragen. Wenst u de avond in te zetten met een lekker etentje ? Ons restaurant staat reeds op u te wachten met een stijlvolle inrichting, gezellige tafeltjes en een riant buffet waarin onze chef zich iedere avond ten beste geeft. Smaken verschillen maar even ver als de keur aan gerechten waaruit u kunt kiezen. Van hartig hapje tot Bourgondisch peuzelen, alles naar wens afgesloten met het buffet of roomijsbar.
   
Gerelateerde tagsErvaring met Parenclub Club Limousine
Frans sporck
Welke vrouw uit Riemst wil mij vanavond om 9uur vergezellen naar de parenclub in Hasselt de limousine grtj

Frans sporck - 30/08/2014

manu
hoi,ik ben manu en op zoek naar een vrouw die ervaring heeft in parenclubs...wie van de dames,vrouwen kan mij meer info geven...kzou dat eens willen meemaken...welke vrouw helpt mij? sms 0477569937..groetjessss manu

manu - 31/07/2009

steven de clercq
ja hallo ben op zoek naar de witte en hare vent. Het was om mij dan zo via deze weg binnen te laten in b4 dating. Want ik geraak daar niet binnen

steven de clercq - 22/03/2009


Log in om een reactie te plaatsen

E-mailadres: *
Wachtwoord: *