Priveontvangst menu
Highlight

Clubs, escorts in de buurt

Parenclub Parenclub Monique Zuiderdijkweg 12Wieringerwerf

Parenclub Monique
Parenclub Monique
Club Parenclub Monique
Adres Zuiderdijkweg 12
  1771 SH
  Wieringerwerf
  Noord-Holland
  Nederland
Telefoon 0227-555216
E-mailadres
Website Parenclub Parenclub Monique
   
Omschrijving Worden parenclubs de laatste tijd alleen nog maar geassocieerd met harde muziek, pillen en overmatig drank gebruik? Het lijkt er inderdaad op dat het woord parenclub zijn doel volledig voorbij streeft. Daarom hoor je steeds vaker dat stellen meer bereid zijn tot thuisdaten via internet of afspreken in hotels.

Alleen al om deze reden wil parnelcub Monique de party's niet alleen laten vallen onder de noemer clubs of parenclubs, maar hebben ze een geheel eigen concept waar zowel de beginnende als gevorderde 'swinger' het uitstekend naar zijn of haar zin zal hebben.

In tegenstelling tot andere clubs met gelijksoortige avonden is bij Monique de verhouding tussen het aantal aanwezige mannen en vrouwen goed in balans. En de single man wordt ook met respect bekeken en behandeld door de aanwezige paren. Paren die deze avonden bezoeken kiezen daar namelijk bewust voor.

Iedere eerste en derde zaterdag van de maand is er de druk bezochte paren-avond. Ook voornamelijk gespitst op stellen die nog nooit of zelden een parenclub bezocht hebben. Deze avonden zijn zeer uitgebreid met oa. vanaf 22.00 uur een zeer uitgebreid buffet. Er is wel een dresscode die direct bij binnenkomst in zal gaan. Lingerie heeft de voorkeur, maar een eenvoudig setje, boxers short, string, slip tot iets spannends van kant, lak of leer is natuurlijk mogelijk. Gewoon iets aan waar je jezelf het lekkerst in zal voelen.

De vrijdagavonden zijn voor iedereen toegankelijk, zowel voor paren, single mannen als single vrouwen. Het zijn zeer gezellige en actieve avonden.
   
Gerelateerde tagsErvaring met Parenclub Parenclub Monique
Nog geen reacties op: Parenclub Monique

Log in om een reactie te plaatsen

E-mailadres: *
Wachtwoord: *